Webshop

Je Winstmagneet Website beschikt over een compleet webshopsysteem. Met dit systeem kun je productgroepen maken, producten beheren, bestellingen afhandelen en meer.

Categorieën

In het menu aan de linkerkant kan je de cursor op ‘Producten’ houden en voor categorieën kiezen. Hier kom je op de instellingen pagina van een categorie. Hier komt een lijst van alle categorieën en krijg je de mogelijk een een nieuwe categorie aan te maken. Het is verstandig eerst je categorieën aan te maken in plaats van producten. Tijdens het aanmaken van producten kun je ze op deze manier gelijkt aan de juiste categorie koppelen en hoeft dit dus niet achteraf nog eens gedaan te worden.

Producten

[su_vimeo url=”https://vimeo.com/152143370″]

Door in het producten menu voor ‘producten’ te kiezen zul je een lijst van alle producten te zien krijgen en de mogelijkheid een nieuw product toe te voegen. Als je hiervoor kiest zul je dezelfde pagina krijg als het schrijven van een bericht. Vul hier de naam van je product en een beschrijving toe. Als je dit hebt gedaan kun je naar de onderkant van de pagina gaan om de product gegevens aan te passen. Schermafbeelding 2014-04-08 om 13.04.35

Hier zul je verschillende opties vinden waaronder de BTW, verzendkosten, verzendmogelijkheden en de prijs van het product zelf.

Kortingscodes

Ook is het mogelijk kortingscodes aan te maken en uit te delen aan je bezoekers/klanten. Als je in het menu de cursor op WooCommerce houd kun je ook kiezen voor ‘coupons’. Als je hier een nieuwe aanmaakt kan je een nieuwe coupon code invullen. Bij de bonwaarde moet er rekening mee gehouden worden dat er alleen in euro’s wordt gewerkt, geen percentages. Schermafbeelding 2014-04-08 om 13.51.32

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*