Social media

Een Winstmagneet Website heeft diverse social media intregraties standaard ingebouwd. Hieronder een overzicht van de mogelijkheden.

Deelknoppen

Onderaan elk bericht staan een de volgende deelbuttons:

  • Twitter
  • Facebook like
  • Facebook delen
  • Google +1
  • LinkedIn delen

Facebook Likebox

Op deze pagina https://developers.facebook.com/docs/plugins/like-box-for-pages/ kun je een aantal gegevens in vullen over je Facebook pagina. Als je in deze pagina de gegevens invult en op ‘Get code’ klikt dan krijg je een tweetal stukjes code te zien. Als je deze in een widget plakt onder Weergave > Widgets dan krijg je in de sidebar een Facebook Likebox.

Google +1 Badge

Op deze pagina https://developers.google.com/+/web/badge/ kun je op exact dezelfde wijze een zogenaamde Google Badge toevoegen aan je website.

Social media linkjes

In een widget is het ook mogelijk om icoontjes te maken en deze te laten linken naar de betreffende social media pagina’s, zoals die van Twitter, Facebook, LinkedIn en Google Plus. Afhankelijk van je smaak zijn er op Iconfinder.com diverse iconen te vinden, zie https://www.iconfinder.com/search/?q=social+media. Als je deze opslaat op je computer dan kun je deze via Media toevoegen in een widget plaatsen en met de linkknop naar de juiste link laten wijzen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*