SEO

Goed vindbaar in Google

SEO (Search Engine Optimization) is erg belangrijk als je wilt dat mensen jou makkelijk kunnen vinden. In je Winstmagneet website zit een SEO module, waarmee je de website beter vindbaar kunt maken.

[su_vimeo url=”https://vimeo.com/146614962″]

Voor elk bericht dat je typt zul je de SEO gegevens in moeten voeren.

Schermafbeelding 2014-04-10 om 11.40.42

Deze opties (onderaan de pagina waar je berichten schrijft) zullen ingevuld moeten worden. De zoekterm is hier het belangrijkst. Vul bij de zoekterm de tekst/woorden in waar jou bericht over gaat en waar de mensen dus op zoeken in Google. Als je dit hebt gedaan zullen er 5 controles plaatsvinden. Het is de bedoeling dat jou zoekterm terugkomt in de header, titel, url, content en meta beschrijving.

Als de zoekterm op al de plaatsen terug te vinden is zal het balletje aan de rechterkant groen worden: Schermafbeelding 2014-04-10 om 11.48.47 Als je hier op controleer drukt zul je uitgebreid overzicht zien van de dingen waar de SEO controle op zoekt. Door al deze punten af te gaan kun je jouw pagina steeds beter zichtbaar maken in de zoekresultaten.

Schermafbeelding 2014-04-10 om 11.51.13

De 5 controles in het begin zijn het belangrijkst, je de zoekterm op deze plaatsen hebt toegevoegd zal de pagina al goed vindbaar zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*