Salespagina’s

Het moment van actie

Een salespagina is een pagina waarop een actie van een bezoeker plaatsvind. Dit kan bijvoorbeeld een verkoop van product zijn, de aanschaf van een cursus…

Een goede salespagina is een soort tunnel. Een aantal belangrijke kenmerken van een tunnel is dat je niet links, rechts of achteruit kan. Het doel is om vooruit te gaan. Om te voorkomen dat een bezoeker links, rechts of achteruit kan dien je de navigatie, footer en de links van deze pagina te verwijderen. De enige link op de pagina is de koopknop.

Als de klant eenmaal op de verkooppagina is beland moet je ervoor zorgen dat het verkoopproces zo eenvoudig mogelijk is. Probeer potentiële kopers hier zo min mogelijk af te leiden door sidebars/widgets en maak een aantrekkelijke koopknop die de aandacht trekt door bijvoorbeeld een velle kleur te gebruiken.

De salespagina optie

In je Winstmagneet Website zit een eenvoudige optie om van je pagina een Salespagina te maken. Door de onderstaande optie te kiezen bij een Pagina verdwijnt de header, sidebar en footer van je website en heb je in feite een kale pagina.

Schermafbeelding 2014-08-31 om 17.42.58

Openen in een nieuw venster

Een salespagina dien je altijd te openen in een nieuw venster. Voor sommige bezoekers is het namelijk even wennen dat ze een aantal elementen van de website missen en zullen daardoor het venster wegklikken. Als je de salespagina in een nieuw venster hebt geopend, dan verschijnt alsnog de website van je bedrijf.

Het openen in een nieuw venster kun je doen met de volgende optie ‘Open link in een nieuw venster/tab’ in het Menubeheer als je op een menuitem klikt:

Schermafbeelding 2014-08-31 om 17.51.34

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*