Paginabeheer

In het menu aan de linkerkant van het Winstmagneet Dashboard staat de optie Pagina’s. Als je hier naar toe gaat zul je bij een overzicht komen van al de pagina’s die jij hebt aangemaakt. Bovenin kun je ervoor kiezen een nieuwe pagina aan te maken.

Nieuwe pagina

[su_vimeo url=”https://vimeo.com/146614962″]

Het maken van een nieuwe pagina is vrij simpel binnen WordPress. Als eerste kun je een titel invullen. Deze wordt automatisch als header boven het bericht geplaatst. Vervolgens kun je het bericht typen. Er zijn verschillende tools beschikbaar voor het aanpassen van de stijl en ook is er de mogelijk Media toe te voegen.

Schermafbeelding 2014-04-14 om 11.35.02

De tekst-editor zal standaard op ‘Wysiwyg’ staan. Als je rechtbovenin naar het tabblad ‘Tekst’ gaat zul je de tekst te zien krijgen en zulle alle HTML tags ook zichtbaar worden. Zo kun je handmatig HTML invoegen.

Instellingen

Onderin en aan de rechterkant zijn meerdere instellingen te vinden voor je pagina.

  • Access restrictions: Hier kun je aangeven welke groep de pagina mag bekijken (meerdere mogelijk).
  • Taal: Hier kun je een kopie van de pagina maken en hem zelf vertalen. Zo kun je alle berichten bijvoorbeeld ook in het Duits vertalen waardoor de bezoeker door op de Duitse vlag te klikken al de berichten in het Duits zal zien.
  • Publiceren: Hier kun je de pagina publiceren. Je kan hiervoor ook tijden en dagen selecteren zodat je de pagina bijvoorbeeld automatisch een week later laat zien. Ook kan je hier de kleur van de SEO meter zien.
  • Pagina-attributen: Hier kun je de pagina aan een andere pagina koppelen waardoor het een sub-pagina wordt. Ook kun je hier een sjabloon meegeven aan de pagina.
  • SEO: Deze instellingen zijn erg belangrijk, door het SEO bolletje groen te krijgen bij elke pagina kan website steeds makkelijker gevonden worden. Dit zal ervoor zorgen dat er steeds meer mensen op je pagina komen.

Voor meer/minder instellingen kun je bovenin op scherminstellingen klikken en de opties aan of uitvinken.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*