Nieuwe website voor Bos- en Meerzicht

Vandaag is de nieuwe Winstmagneet Website van Bos- en Meerzicht gelanceerd! Bos- en Meerzicht heeft zich in de voorbije jaren gepositioneerd als een Huis, waar excellente zorg wordt geboden. Het beschikt daartoe over een bekwaam team van ca. 45 personeelsleden.

Van verouderde website naar een website die nooit meer verouderd

De vorige website van Bos- en Meerzicht was jaren geleden ontwikkeld en daarom toe aan een hedendaags design en gebruik van de moderne technieken van deze tijd. De website van Bos- en Meerzicht is een Winstmagneet Website. Hiermee maakt de website deel uit van het Winstmagneet Platform. Dit is een centraal online platform dat maandelijks door ontwikkeld wordt. Doordat Bos- en Meerzicht hier nu onderdeel van is wordt de website automatisch voorzien van de nieuwste snufjes op gebied van design, online marketing en internet technieken.

Goed toegankelijke website voor tablets en mobiele apparaten

De nieuwe website van Bos- en Meerzicht is uitermate geschikt geworden voor tablets en mobiele telefoons. Tegenwoordig bekijkt 40 tot soms wel meer dan 80% van alle bezoekers de website op een klein apparaat. In het verleden was de website onpraktisch en moeilijk leesbaar op telefoons en nu is de weergave volledig geoptimaliseerd.

Steeds betere vindbaarheid in zoekmachines zoals Google

Doordat Bos- en Meerzicht nu een Winstmagneet Website heeft en dit systeem steeds slimmer wordt, zal de vindbaarheid in zoekmachines zoals Google ook steeds beter worden. Daarnaast is directrice Debby Nota nu lid van de Winstmagneet Ledenclub, waarin kennis wordt gedeeld over o.a. het thema vindbaarheid. Het wordt nu leuk om zelf ook makkelijk de vindbaarheid te verbeteren van de website.

Mooie fotografie en videoproducties

De nieuwe website is voorzien van mooie fotografie en sfeerbeelden zijn in grote visualisaties gepresenteerd. Daarnaast is i.s.m. Rudy Bouma van Bouma Producties een reeks video’s opgenomen van sfeerimpressies en klantervaringen.

Bekijk hier de nieuwe website van Bos- en Meerzicht!

Over de auteur

Menno Bouma

Facebook Twitter Google+

Menno Bouma is internet marketing specialist voor ondernemers die willen groeien met een website of webshop en internet marketing.

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*