Groeigarantie voor je bedrijf

Een website die steeds beter wordt.
De ondernemer die steeds slimmer wordt. Blijf bij de tijd.

Ontdek meer

De ontwikkelingen van het internet gaan als een raket

Het internet en alle gerelateerde technische ontwikkelingen gaan met de snelheid van een raket. Wij begrijpen goed dat het voor jou als ondernemer onmogelijk is om van alle hypes, trends en ontwikkelingen op de hoogte te blijven. Je bent liever bezig met je vak en met verkoop. Je hebt eigenlijk helemaal geen zin in technisch geneuzel en je wilt gewoon dat je website er goed uit ziet en iedere maand klanten oplevert.

Daarom hebben we het concept Winstmagneet ontwikkeld. Het is een website- en webshop systeem waarmee je volledig ontzorgd wordt van techniek en alleen maar met de inhoud en de verkoop bezig hoeft te zijn. Je krijgt een website die iedere maand beter wordt. Je wordt de ondernemer die steeds meer kennis krijgt.

Ontdek de website mogelijkheden

Een website die iedere maand beter wordt

Als ondernemer wil je groei. Constante groei in je winst en in je persoonlijke ontwikkeling. Je kunt dit doel bereiken met een goede website die klanten voor je oplevert. We realiseren dit voor onze klanten door maandelijks te werken aan het Winstmagneet Platform. De verbeteringen die we doen worden automatisch geïmplementeerd in de websites en webshops van onze klanten. Je ervaart hierdoor constante groei van je website.

Updates, iedere maand

Je website wordt iedere maand beter door onze updates. Ervaar groei in het aantal aanvragen. Versla je concurrenten.

Ondersteuning, 24/7

Krijg hulp in de Winstmagneet Ledenclub. Een besloten Facebook groep en online omgeving met ondernemers en coaches.

Winst en persoonlijke groei

Verdien meer met je website, maakt meer winst met je bedrijf en ervaar persoonlijke ontwikkeling als ondernemer.

De ondernemer die steeds slimmer wordt

In de ledenomgeving vind je praktische tips en materialen om je Winstmagneet Website of Webshop te optimaliseren. Er is een besloten club op Facebook met daarin ondernemers en coaches om te sparren over bepaalde vraagstukken.

Krijg marketing kennis

In de ledenclub en Facebook groep leer je technieken om nieuwe klanten via internet te krijgen.

Ondersteuning, 24/7

Krijg hulp in de Winstmagneet Ledenclub. Een besloten Facebook groep en online omgeving met ondernemers en coaches.

Winst en persoonlijke groei

Verdien meer met je website, maakt meer winst met je bedrijf en ervaar persoonlijke ontwikkeling als ondernemer.

Haal het beste uit je bedrijf naar boven

Met een Winstmagneet Website of Webshop laat je bezoekers veel beter zien wat er in je bedrijf zit. Krijg een mooi online podium dat de trots en kwaliteit van je bedrijf uitstraalt. Ervaar groei als ondernemer.

Coach of trainer

Is je product het verkopen van je kennis om mensen te helpen? Met een Winstmagneet Webshop kun je online trainingen verkopen ter aanvulling op je dienstverlening.

Bekijk onze producten

Lokale ondernemer

Met een Winstmagneet Website of Webshop weten potentiële klanten in je regio je veel beter te vinden. Kom in contact met nieuwe klanten die niet van je bestaan af wisten.

Bekijk onze producten

Sportschool

Als sportschool kun je met een Winstmagneet Webshop online trainingen maken en verkopen voor je leden. Daarnaast kun je fitness artikelen online verkopen.

Bekijk onze producten

Productiebedrijf

Fabriceert je bedrijf producten voor verkopers of andere bedrijven? Met een Winstmagneet Website wordt je bedrijf beter vindbaar voor nieuwe verkooppartners.

Bekijk onze producten

Horecaondernemer

Met een Winstmagneet Website wordt je restaurant, hotel of snackbar goed vindbaar voor potentiële klanten die via Google plaats gerelateerde zoekopdrachten doen.

Bekijk onze producten

Financiële diensten

Ondersteun je klanten met verzekeringen, beleggingen, hypotheken, sparen of pensioenen? Met een Winstmagneet Website krijg je nieuwe klanten uit je directe omgeving.

Bekijk onze producten

Word lid van de Winstmagneet Ledenclub

Met je aanschaf van een Winstmagneet Website of Webshop krijg je toegang tot onze exclusieve ledenclub. Iedere week hebben we een vraag en antwoord webinar en iedere maand hebben we een klein event bij ons op kantoor waar je gratis toegang tot krijgt. Je kunt vragen stellen en tevens netwerken met andere klanten.